Större attefallshus i Stockholm

Attefallshus Stockholm

I Stockholm har det efter årsskiftet börjat komma in en ny storlek av hus på marknaden för attefallshus. Denna typ av hus brukar i folkmun kallas ”Boforsare” och är en modell större av den normala versionen av attefallshus i Stockholm. Ett normalt attefallshus får ha en storlek på max 25 kvadratmeter, där denna nya modell får uppgå till en total yta på 30 kvm. Det är en procentuellt stor ökning som säkerligen kommer ge önskad effekt på antalet attefallshus som byggs i Stockholm. I och med att vår underbara stad lider av ett bostadsproblem har våra kära ledare valt att stimulera bostadstillväxten med att tillåta dessa större attefallshus att byggas. Det kommer förhoppningsvis leda till ett större antal uthyrda bostäder i Stockholm som i den bästa av världar.

Kostnaden för attefallshus i Stockholm

Priset för att köpa ett attefallshus i Stockholm skiljer sig mycket från modell av hus till modell av hus. Vissa attefallhus har egna kök med dragen el och VVS. Det gör att kostnaden skjuter i höjden jämfört med ett attefallshus utan dragen el, rör och värme. Sen skiljer det sig stort från företag till företag i och med att alla firmor sätter sina egna priser. Samtliga firmor i Stockholm har olika omkostnader att stå för, oavsett om det gäller stora projekt eller små. Vissa stora projekt omfattar byggande av attefallshus i stora mängder efter att professionella beställare som sköter hela bostadsområden.

Rekommenderad byggfirma inom nybyggen

Denna firma har en lång erfarenhet av att bygga och renovera attefallshus i Stockholm. Det har lett till att företaget har en erfarenhet som konkurrerande firmor enbart drömmer om. Kunderna vet om det och det har säkerligen varit en stor anledning till att företaget har ett så stort antal återkommande kunder. De lämnar även alltid en kostnadsfri offert på sina platsbesök ute hos kunderna vilket de genuint uppskattar.

Kontakta dem för ett gratis prisförslag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *