Boka en food truck i Stockholm

Håller du på att planera någon form av fest eller event i Stockholm är bästa tipset att boka in en food truck som kan erbjuda besökare och gäster sina specialiteter. Det är ett uppskattat inslag i de flesta sammanhang och blir något folk också kommer ihåg. En food truck kan hyras per timme och det finns massor med olika typer av mat som kan serveras på plats i Stockholm.

Tacos, hamburgare eller vegetariskt

Välj utifrån dina och dina gästers preferenser vad som ska serveras. Kom överens med Avgörande food truck stockholm vilka tider som gäller och även om övriga villkor kring uppställning, elanslutning och annat. Det mesta går att lösa tillsammans. Den som har en food truck och servar på olika ställen i Stockholm kan ha egen generator om det behövs. Bara ni kommer överens i förväg om vad som behövs. Det vanliga är att man bokar för en timmes servering, behövs mer än så tillkommer en mindre timkostnad. Fundera också igenom ungefär hur många personer det är som ska serveras så de som ska servera är förberedda på det. Tänk också på att det kan finnas allergier eller behov av specialkost för en del besökare så det finns beredskap även för det.

Många kör food truck i Stockholm

För dig som ska boka en food truck handlar det kanske mest om att välja det eller de alternativ som passar bäst. De som driver denna verksamhet är ofta kunniga kockar som vill börja med egen verksamhet utan alltför stora investeringar. Det krävs vissa tillstånd för att få laga mat för försäljning och dessutom göra det i en bil. Det förekommer att maten faktiskt lagas i ett riktigt restaurangkök också, där finns det redan alla nödvändiga tillstånd och de som jobbar i bilen kan lägga sitt fokus på trevlig och snabb servering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *