Ogenomskinliga träningstights

Ett problem med vissa träningstights är att de kan vara genomskinliga. De kanske inte alltid är det, men dock kan de bli det om du tillexempel gör knäböj eller squats. Detta är något som gör att många människor kan känna sig obekväma med att använda sig av träningstights. Undvik detta genom att välja ett par träningstights som inte är genomskinliga eller som blir det när du gör vissa övningar. Genom att välja ett par sådana träningstights kan du därför få ett par som sitter åt tajt utan att för den sakens skull vara genomskinliga. Självklart är det nämligen inte alla som vill gå och visa upp rumpan när de tränar. 

Gamla träningstights kan bli mer genomskinliga 

Av förklarliga skäl finns det få typer av kläder som man tvättar lika mycket som träningstights. Just därför kan de bli utslitna snabbt. Detta är därför något som i sin tur också kan göra de mer genomskinliga. Det kan därför vara bra att inte köpa nya träningstights alltför sällan. Genom att försöka använda dig av ett par som inte är alltför gamla minskar du nämligen risken för att de ska kunna bli genomskinliga. 

Du bör även tänka på hur du tvättar dina träningstights. Ett tips är att undvika sköljmedel. Det bidrar nämligen till att lösa upp sömmarna i dina träningstights vilket gör de mer genomskinliga. Ha inte heller för hög temperatur när du tvättar eftersom detta kan slita på dina tights ytterligare. Vissa bör du inte tvätta i mer än 30 grader medan du med andra inte bör överstiga 40 grader. Ta dig en noggrann titt på vad som gäller för just dina tights innan du tvättar dem. 

Även mörka färger kan vara genomskinliga 

Det kan kanske vara lätt att tro att ett par tights ska vara mindre genomskinliga bara för att de har en mörk färg. Så är det dock inte utan även om färgen är mörk kan de bli genomskinliga om de är gjorda i ett tunt material. Det är alltså främst materialet som gör ett par tights genomskinliga eller ogenomskinliga, inte själva färgen. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *