Relining i Stockholm under Corona

Relining Stockholm

Det är många som ställer sig frågan just nu hur branschen relining i Stockholm ser ut nu under pandemin. Många företag i många branscher i Stockholm har gått i backen och då blir även de som arbetar i en sådan säker bransch som relining oroliga. Som tur har inte branschen blivit lika påverkad som de andra branscherna. Det har att göra med att marginalerna inom relining i Stockholm är så pass bra att branschen klarar av två steg bakåt för att senare kunna ta 5 framåt. Denna firma har lyckats klara sig igenom pandemin och har börjat växla upp nu ett par snäpp.

Arbeta med relining i Stockholm

Om du är på jakt efter att arbeta i en bransch med förmåner som du bara kan drömma om, är relining i Stockholm rätt bransch för dig! Det har att göra med att det relining erbjuder i Stockholm till medarbetare en hög lön, lång semester, en säker anställning samt friskvårdsbidrag. Bortsett från dessa fördelar erbjuder även branschen som helhet dig chansen att arbeta inom världens roligaste yrke. Du får även allt som oftast en tjänstebil av företaget för att kunna ta dig ut till dagens arbetsplats vilket är något utöver det extra.

Hur fungerar ett friskvårdsbidrag?

Detta friskvårdsbidrag som erbjuds till de anställda som arbetar i Stockholm uppgår till ett skattefritt belopp på 5 000 kronor per anställd. Mer information om bidraget kan du läsa på Skatteverkets hemsida. Kravet för att detta beloppet ska kunna betalas ut är att varenda anställd på företaget ska få ta del av samma summa samt att bidraget. Ett annat krav är att bidraget enbart får användas till en fysisk aktivitet per 1 000 kronor. Om summan överstiger en tusenlapp per aktivitet så skattar företaget på hela beloppet.

Kontakta Pipecoating om ni är i behov av att renovera era stammar från insidan. De lämnar alltid en kostnadsfri offert på sina platsbesök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *