Takläggare Stockholm – Hur ser arbetet ut?

Här arbetar en takläggare i Stockholm.

Att jobba som takläggare i Stockholm är ett väldigt belönande arbete. Du får se Stockholms vackra soluppgångar på sommaren, och dem vackra solnedgångarna på vintern. Och förutom att se en fin utsikt är arbetstiderna underbara. Börja tidigt och sluta efter lunch, låter inte det som underbara tider att arbeta varje dag? Med lite struktur på dagen är du ju i princip ledig hela dagen.

Hur ser branschen ut i Stockholm?

Branschen ser väldigt bra ut nu då det är en högkonjunktur. Men det betyder ju också att det vänder när konjunktursvindarna vänder också. Så för tillfället är arbetsmarknaden underbar men det kan lika gärna vara raka motsatsen om ett halvår. Och det är det vackra med det hela! Allt det vackra i livet är tillfälligt.

Kostnaden att hyra takläggare i Stockholm?

Det är väldigt olika från projekt till projekt. Vissa projekt kostar flera hundratals tusen kronor medan att hyra in en takläggare för lagning av tak kan kosta tiotusen. Med andra ord är spektrumet alldeles för stort för ratt jag ska kunna ge dig ett rakt svar. Jag har dock en vän som arbetar som takläggare i Stockholm som skulle kunna hjälpa dig med ditt tak. Honom hittar du här, han har varit i branschen sedan 1977 och har mycket erfarenhet.

En erfaren takläggare

Denna takläggare jag berättade om har drivit branschens utveckling sedan vad som känns som Dackefejden. Så många år har företaget varit i toppen av branschen.  De har en lång erfarenhet av att lägga om plåttak, arbeta i nyproduktion samt att lägga om tegeltak. Som du förstår är kunderna väldigt blandade, det är allt ifrån stora bostadsrättsföreningar till offentlig sektor och mindre villaägare.

Så du förstår hur jag vet att den takläggaren är bäst i Stockholm. De har varit i branschen för länge och gjort för många jobb för att det ska vara omöjligt för dem att inte vara nummer ett!

Jag rekommenderar att kontakta dem direkt för kostnadsfri offert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *