Mina kunskaper inom Totalentreprenad i Stockholm

En utförd totalentreprenad i Stockholm.

Som du vet så har jag arbetat i Stockholm inom totalentreprenad i många år. Men det är inte förrän förra året som jag började uppskatta yrket. Förstår du hur klurigt det är att arbeta inom en bransch du inte tycker om överhuvudtaget i 42 år, i väntan på att vinden ska vända? Men som vinden vände till slut! Nu när jag är 65 har förstått lyckan och kärleken andra i Stockholm känt för totalentreprenad.

Tidigare var jag för lat för projekteringen och hatade det men det var något jag tvingade mig själv att genomlida för att få allting att gå runt ekonomiskt. Du vet hur det är när man är en spenderare med många anställda som tydligen ska ha lön. Det är vidrigt!

Den 25:e är underbart för anställda men hemsk för mig som företagare.

Drivit totalentreprenad i Stockholm länge

Jag har som du nu lyckats lista ut om du är snabbtänkt nog drivit ett företag inom totalentreprenad i Stockholm sedan -78. Det är många år inom totalentreprenad och det är därför jag med säkerhet kan säg att jag har mer erfarenhet än någon annan unge med företag i branschen. De tror sig veta hur det är att slita men dem har ingen aning. Den nya generationen 20 åringar har ingen form av arbetsdisciplin, de bara prokrastinerar!

Vad heter företaget i Stockholm?

Nej mitt företag gick i konkurs förra året så det blir klurigt att gå genom mig. Det jag menade med att jag fortfarande är i branschen är att jag visualiserar mig själv arbetandes i maskinerna. Och jag drömmer en hel del. Man hade kunnat hoppas att det hade varit några schyssta brudar i drömmarna, men det är bara byggmaskiner och hammare.

Jag rekommenderar dig dock att kontakta detta byggföretag. De har en lång erfarenhet av att erbjuda prisvärda renoveringar och nybyggnationer som totalentreprenad i Stockholm.

De lämnar alltid kostnadsfria offerter på sina arbeten så det är bara att höra av dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *