Trädgårdsarbete Stockholm under vinterhalvåret

Här pågår ett trädgårdsarbete Stockholm.

Det är många privatpersoner och bostadsrättsföreningar i Stockholm som årligen ställer samma fråga: kommer min trädgård kräva trädgårdsarbete under vintern? Det finns ett långt svar och ett kort svar på den frågan.

Det korta svaret är att om du saknar växter som kräver trädgårdsarbete under vintern så kan du gå i ide. Medan det längre svaret har och göra med vilka blommor, buskar och träd du har i trädgården. Sen har ju det även att göra med vad du förväntar dig av trädgården när våren och sommaren kommer. Om du rent krasst inte bryr dig ett dyft om trädgården så har du ju svaret framför dig.

Grannfejden i Stockholm

Men om du har planerat att skylta med trädgården framför grannarna du hatar så är det bara att börja arbeta. För du vet ju likväl som jag hur det ser ut i villaområdena i Stockholm. Där är det ett öppet krig mellan grannar där skyttegravarna bestod av vackra rabatter, staket och utemöbler. I dessa områden mäts makt, ära och respekt i hur mycket trädgårdsarbete som lagts ned på din kronjuvel.

Viktigast trädgårdsarbete i Stockholm?

Det är en väldigt simpel frågeställning som kan besvaras med en motfråga. Vad som är viktigast för dig, hur din trädgård ser ut från gatan eller från dina utemöbler?

Jag skulle kunna motivera att det är viktigast att ha en klippt häck ut mot gatan då det stör gångtrafikanter och bilar om det hänger ut. Men samtidigt skulle jag kunna hävda att det viktigaste är att ha ett kortklippt gräs eller välskötta bärbuskar. 

Så det är snarare en fråga helt beroende på ditt perspektiv. Men även hur mycket du bryr dig om denna ökända grannfejd som pågår ute i villaförorterna i Stockholm.

Duktig firma i Stockholm inom trädgårdsarbete?

Dessa har rötter i markskötsel och har lång erfarenhet av att sköta arbeten i privatpersoners trädgårdar. Men de är även erfarna av att ta skötseluppdrag av bostadsrättsföreningars innergårdar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *