Fräsch ventilation i din BRF

Fräsch ventilation i Stockholm.

Det är väldigt viktigt om du bor i en brf att ha en bra ventilation som ger dig fräsch och syrerik luft, För det finns allt för många boende i Stockholm som skippar att investera pengar i sin ventilation för sin brf.

Det är tråkigt då denna typ av investering är livsviktig för att din livskvalité ska vara så bra som möjlig. Och det är också därför det är så många lägenhetsägare i Stockholm som mår så skit.

Så tänk på att om du bor i en brf så är det i ditt bästa intresse att investera pengar i sin brf! Dels för att du sparar pengar men främst för att din hälsa ska vara så bra som möjligt. Och tänk på allt du kan göra för pengarna du sparar in! Du kan exempelvis åka ut och resa och lämna din brf i ett par månader.

Ventilation – Stor kostnad för min brf?

Det är en alldeles för svår fråga att besvara såhär snabbt. Det är halt beroende på först och främst storleken på ert projekt, vilken typ av ventilation ni installerar och även en fråga om perspektiv.

Och nu tänker du ju självklart att jag är väldigt snurrig då jag pratar om både siffror och perspektiv samtidigt. För det går ju så emot varandra som det kan gå. En etta är en etta – vilket perspektiv du än har tänker du!

Långsiktigt eller kortsiktigt perspektiv på ventilation?

Men samtidigt så skiljer det sig om du ser på investeringen som långsiktig eller kortsiktig. Kortsiktigt så är det ett hål som slukar pengar, för det är en kostsam investering.

Men när den bär frukt så tjänar ni in otroliga summor pengar varje månad. Och tänk dig hur mycket ni sparar varje år! Ventilation är nämligen det område som kräver mest energi i hela fastigheten.

Och om man kan lyckas optimera det så är ventilation det område man kan spara in mest pengar på. Och tänk på den högen av pengar ni kommer att spara in. Ni kan ha en pengabinge i källaren och simma i pengarna som Joakim Von Anka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *